Mat!

Återupptar bloggandet en liten stund, har tråkigt, haha. Uppe poppar popcornen, vilka ska utgöra min middag. Gud vad jag längtar efter äkta homecooked käk nu! Det här håller inte. För att ta ett exempel:

Detta har jag ätit idag:
 - Flingor med mjölk (frukost)
 - En skumraket (fika)
 - Ett kallt ägg och lite osockrad naturell fil som jag drack direkt ur kartongen (lunch?)
 - Mer fil, denna gången i tallrik med hallonsylt
 - En macka med kallt ägg (nu är de slut) och lättmajonnäs som hade konstiga prickar

Och nu POPCORN, som sagt, det blir väl middag. Och då har detta ändå varit en hyfsat balanserad dag vad gäller maten. Nej, banne mig, jag vill ha kokt potatis med jäkla köttbullar, sås och lingonsylt. Riktig mat.

Snyft

FAN! Jag är så jääävla arg på allt tekniskt idag, och trots min lycka med valparna blir jag så frustrerad. Jävla böghelvetesidioter som trasslat ihop media manager åt sony ericsson. Jag skojar inte, de måste fan i mig vara retarded! ÅHHH. Har typ 100 bilder på min mobil som jag vill få in på datorn, men det verkar omöjligt. Däremot är det aslätt att hitta fakta om hur jag får in bilder FRÅN datorn TILL mobilen. Varför skulle jag vilja det? Varför? Det är inte som att det är najsare att titta på bilder i mobilen? Ska jag sitta och mysa och kolla igenom alla mina bilder i mobilen, eller? Precis lika supernödv'ndigt som min jäkla iPod video, som jag kan titta på film i.

BLÄLÄLÄLÄLÄ.

Valpar!

Oh, min lilla rackarstackarhund ha fått kejsarsnitt och fyra små knyten! Två hannar och två tikar! Så kul, så kul, så kul!

Förhoppningsvis ser de ut typ såhär:

                     

Fast sötare, såklart. Det är ju ellas valpar, haha.

Varför är jag såhär???

Fan också. Jag ägnade en halvtimme (jag skojar inte) imorse åt att försöka bestämma vad jag ska träna. Jogga eller gym? Om jogga, var jogga? Efter en halvtimme, som sagt, bestämde jag mig för jogga i Marnässkogen. Bra gjort! Men nu, när jag gick ut för att hämta posten, insåg jag hur varmt det är ute. Jag hatar att springa när det är varmt och fuktigt. Så nu är jag tillbaka där jag började. Jogga gymma jogga gymma jogga gymma? Eller långpromenad och sen gym? Snyft. Ambivalens, ditt namn är Astri.


Gymma.... Mm. Plus med det är superträningen man får. Dåliga är att ja, det är inomhus. Jogga är sämre för det är inte lika intensiv träning. Bättre för att det är lite naturupplevelse.

Gymma?


Eller jogga?

Jorå... så att...

Pratar precis med Karin på msn om hur mycket tid Erika vinner på sit jobb. Eller, vilka bra vakentimmar hon ändå får. Till skillnad från dem som jobbar nio till fem. Hela dagen säger svooosch. Så tänker jag på vad jag gjort det senaste dygnet. Hm. Sov till tolv. Tänkte träna. Tränade inte. Cyklade och handlade. Lagade mat. Brände mat. Köpte kebab. Träffade vänner. Sa hejdå. Kollade på en film. Läste.

Jorå... så att... Full rulle.

            
Jepp. Min stajl igår. Idag ska jag ut och springa och städa rummet. Voj voj, hur hinna?


Nähä du

Jag tar tillbaka nedanstående inlägg (dock utan att radera det, hm). Sitter just nu med alvedon i magen, en 3,5:a Heineken i handen i framåtlutad u-position, lyssnar på Brainpool och läser bloggkommentatorerna. Man ska vara glad att man lever, vad katten!

Uppe i köket kokar min goda gryta för fullt, väntandes på den goda vännen jasminris...

Jag är ett <

<. Så ser min figur ut just nu, typ. Eller ja. Min rygg. Jag har så mycket svank att jag inte kan ligga platt på marken utan att ha ett mellanrum mellan rygg och golv på en meter. Har så JÄKLA ont i ryggen. Tog just en alvedon för att motverka, kom inte på nåt bättre. Funderar på att knyta fast en vetevärmare. Har gjort en massa sträck ut-övningar för att slippa schmertzen, men förutom att jag ser skum ut och drar ut knälederna en meter hjälper det inte. Vad göra, vad göra?

            

Smickrande bild på mitt problem. Egentligen känner jag mig som en tant som skulle vikas på mitten om någon tryckte på mitt bröst.   <    PANG BOM du är död.

(sön)Dagens outfit

En ovanligt decent (sön)Dagens outfit igår (lördag, ja). Kolla in stajlen; ovanligt mainstream:

             
Förutom att jag med de här långkalsongern (by Kjell) lätt skulle kunna smuggla in åtta kilo koks i skrevpartiet är detta en otroligt välanpassad outfit. Det var nog iofs mer slumpen än något annat. Värre blir det nästa gång!

Slickepinne

Jag har de senaste två veckorna varit helt obsessed med Popsicle, gud vet varför. Hursom, de första gångerna jag lyssnade på dem kunde jag inte låta bli att tänka på Killinggängets version av bandet, ni vet, när de gör Sunkissed-videon. Det har satt djupa spår, och såhär ser bandet ut i mina tankar:



Såhär ser de dock ut på riktigt... De har ju en poäng, dock.


(sön)Dagens outfit

Städade ur min garderob, och i villervallan, mittimellan flera olika klädbyten (ni vet hur det blir) tittade jag in i spegeln och fick syn på den här outfiten. Jag ÄR Elin Kling, när jag släpper lös. Kolla in den här pärlan till oufit:


 




Jordgubbsmössa som jag fick av mor för länge sen, tröja med texten "STUDENT 2008" som vi fick i skolan och slutligen en egenhändingt sydd ballongkjol. Jordgubbsmössan behöll jag.

I blekinge

Testing testing! Jäklar, vad ball jag känner mig nu (ja, jag vet att erika redan gjort det, men hon är också lite mer haj på sånt här än mig). Mobilbloggning, jaja, så att.. Sitter på sängen med min enorma, trötta hund. Är hon inte dräktig så har hon gått upp i vikt duktigt mycket, vill jag lova! Då blir det Du är vad du äter i två månader för hennes del.. Idag har varit mycket på g, på det lantliga viset, ni vet. Att posten kommer är ett event. Körde bil med mor, vi stal (av misstag) 6 liter jordgubbar.