Lika som bär

                           194529-13

Var tvungen att ta med Långben och Snoop, även om det är lite för självklart. Men: silly hats to the people!

Ren´n´Stimpy

Idag får det duga med en sång. Jag är alldeles för oinspirerad och trött för att skriva något. Sången går att lyssna på här http://www.bitstorm.org/happyjoy/. Enjoy!


194529-12

Hello, boys and girls. This is your old pal, Stinky Wizzleteats. This is a song about a whale. No! This is a song about being happy! That's right! It's the Happy Happy Joy Joy song!

Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy
Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy
Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy
Happy Happy Joy Joy Joy!

I don't think you're happy enough! That's right! I'll teach you to be happy! I'll teach your grandmother to suck eggs! Now, boys and girls, let's try it again!

Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy
Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy
Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy
Happy Happy Joy Joy Joy!

If'n you aint the grandaddy of all liars! The little critters of nature... They don't know that they're ugly! That's very funny, a fly marrying a bumblebee! I told you I'd shoot! But you didn't believe me! Why didn't you believe me?!

Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy
Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy
Happy Happy Joy Joy Happy Happy Joy Joy

Happy Happy Happy Happy
Happy Happy Happy Happy
Happy Happy Joy Joy Joy!


Lika som bär

                                          194529-11

Det var ingolf  som såg likheten mellan Al Sharpton och en Cavalier king charles-valp, och det tackar vi för.

Kicki´s laying out

                          194529-10
"Kicki:  ´Jag gick ner i vikt med min vibrator...! Den ger mig bra vibrationer´"
"Victoria på hemlig kärlekssemester i Italien"
"Upprörda känslor! ´Carola satt och rökte medan jag städade hennes hus...!´"
"Vem är pappan? Lesbiska Lotta Bromé väntar barn!"
"Mr Lordi gifte sig med polis!"

I can only take so much of this madness

H20

So much to do, so little time. Inte. Jag avsäger mig, under lovet, allt som på ett eller annat sätt ger mig ångest och kval (det i sig kanske skapar ångest? Nåja. ). Skolarbetet är lagt på hyllan, försvunnet i allt damm. Jag kommer inte att ha några ambitioner whatsoever.

"From now on I´m into soft music, lit candles and horse tranquilizers"

Inledde min "anti-sund människa med mål i livet"-fas igår med filmkväll hos Sanna. Vi hyrde bland andra klassikern (erhm) "Halloween 20 år senare", och eftersom jag sett den tidigare, ägnad jag mig åt att räkna antalet skador Michael Myers ådrog sig under filmen. Resultatet var anmärkningsvärt:

- Tre knytnävsslag i ansiktet
- Inte mindre än 13 knivhugg i ryggen, axeln och framförallt magen
- En flaggstångsknopp inborrad i magen
- 20 minuter (uppskattningsvis) i en stängd liksäck
- en bilkrasch som resulterade i att Michael flög ut genom vindrutan, hamnade 10 meter framför bilen och sedan
- blev överkörd av tidigare nämnda bil, innan han slutligen
- kilades fast mellan motorhuven och ett träd där han
- fick huvudet avhugget med en yxa

Frågan är, kan de göra en uppföljare på den? Givetvis kan de det.

                                       194529-9
"20 år har gått sedan de mardrömslika händelserna när Laurie Strode attackerades och flera mördades av hennes bror Michael Myers. Nu lever Laurie under ny identitet som rektor för en privatskola i Kalifornien, men skräcken lever fortfarande kvar i Lauries medvetande. Mardrömmarna återkommer ständigt och hon har problem med både alkoholen och 17-årige sonen John som är elev på skolan. När allhelgonahelgen kommer och eleverna reser bort stannar Laurie kvar på skolan tillsammans med sin älskare och kollega Will. Men det går snart upp för Laurie att de inte är ensamma. Hennes värsta farhågor har besannats - Michael Myers har återvänt för den slutliga uppgörelsen. För ondskan dör aldrig. Den har bara vilat, i 20 år."  (
www.lovefilm.se)

CASH IS KING!

Så har det sagts, och ack, vilka visa ord. Stod i eftermiddags vid bankomaten för att ta ut mina sista surt förvärvade stålars, när kvittot som spottas ut berättar för mig att jag plötsligt är ägare till 1.089 kronor mer än jag trodde! Lyckan är stor! Någon (förhoppningsvis min f.d. arbetsgivare Henrik) har satt in ett lakan på mitt konto. Jag vet fortfarande inte riktigt varför, men "det man inte vet, har man inget ont av". Utgår från att det var nån slags... restlön? Har snart satt sprätt på dem, hursomhelst. Löfly.
 
För mina nya riksdaler gick jag genast och köpte ögonfransfärg, för att uppfylla en gammal dröm. Min kamrat Sanna och jag hjälptes åt, och ni får se en del av proceduren nedan:


        194529-8

Lika som bär, igen

                                                 194529-7
                                                                                                                                                            
 Ännu ett inlägg som dokumenterar olika människors (och djurs) likheter. Denna gång är det min klassföreståndare Beverly Johansson och Yogi Björn som poserar.

Lika som bär

194529-6


Sista "lika som bär" för dagen, men fler utlovas (misstänker att Jan Guillou kommer att laddas upp inom snar framtid). Anywhoo, Anders Borg, allas vår hard ass wannabe, även känd som Sveriges finansminister, är inte helt olik Ozzy Osbourne, hårdrockens gudfader.

Lika som bär

                     Lika som bär

Krister Claesson (från Stefan och Krister, Full frys m.m.) och Flava Flave från Public Enemy, lika bär, lika buskis.

Lika som bär

                            
194529-4
                                                       
                                                      Petter och Skurt; lika som bär.

Allas vår Jan

"Hon pallade inte trycket" Nein, även jag har givit upp, kapitulerat, kastat in handsken. Jag har skapat en blogg. Främst på grund av att min goda vän www.ingolf.blogg.se, även känd som kookie, kook, kakan, kakis, men kanske främst som Karin, inspirerat mig. För att citera morgonens musik, Beatnuts: "There´s no escaping this".

Jag har inget vettigt att skriva och känner mig aldrig särskilt inspirerad när jag sitter vid en dator. Men då dn här bloggen förhoppningsvis främst kommer att läsas och bedömas av mina vänner, eller camrats som Xzibit säger, känner jag inte någon större prestationsångest. Se detta främst som ytterligare en blogg i ledet som kämpar mot de trendriktiga klädbildernas blogg och, kanske framförallt, den undermåliga poesins blogg.

Nåväl, nåväl, jag torde egentligen skriva en uppsats om stalinistisk arkitektur as we speak, men motivationen är inte på topp. Och vems fel är det? Vem, om inte allas vår Jan? Kanske borde även min historielärare Rolf få en del av äran, med tanke på det historieprov som väntar på morgondagens lektion. Kanske kan jag skylla all brist på motivation, energi och allmän glädje på skolan och dess korrupta system? Det vore möjligtvis att gå för långt. 

Förövrigt vill jag salutera Jan för hans ickeexisterande sinne för det svenska språkets stil och regler. Idag tillät hans känsliga konstnärssjäl denna underliga kombination: "despotisk arkitektur" There´s more where that came from. Om ock min motivation står på samma låga nivå som innan, steg ironin betänkligt flera grader. Tack, Jan, tack!

 Och adjö för denna gång (jag, liksom ingolf, bifogar en bild på vår högaktade lärare Jan)
                                                                 194529-1
                                                      Jan, Jan, Jan. Var är din transparent?