Astri snickrar, efter en lång dag

För bara några timmar sen kom jag hem från en 6,5 timmars tågresa från Lund. Blä, påskträngsel. Hursom hursom, efter att ha gått runt och puttrat ett tag på bror som inte städat efter fest, och dessutom sovit i min säng, svidade jag om till pyjamas för att sova tidigt. Icke! Här sitter jag och skriver istället, efter diverse eskapader.

Jag bytte nyligen rum för att få mer utrymme, och bestämde mig för att montera ben på min säng. Plastpap Kjell var Snell (Kjell-Snell, hah, trött) och fixade det. Men jag misstänker att benen han hittade inte var riktigt rätt. Som bilden längst till vänster demonstrerar, var ett av benen minst sagt ostabilt. Det syns inte så bra, men kameravinklar och blaha. Det var så snett att jag inte vågade lägga mig i alla fall, efter att ha sett, och hört, det.

Fixar-Astri kröp fram ur sitt ide, för första gången sen jag var 10. Först försökte jag komma på vad för slags verktyg som borde användas. Skruvmejsel? Neeeeeeej. Erhm, hittade rätt sak i alla fall, vad det nu kallas. Astri snickrar, Astri duktig, var känslan. Sängen ligger pladask på golvet och benen är bara ett sorgligt minne nu. G´natt, I say. Trött.


                           194529-40

Astri; uppdaterad

Efter att ha tagit fetpaus från bloggen, är jag tillbaka. De senaste två veckorna har ägnats åt diskning från 8.00 till 17.00, så jag har inte haft orken att blogga. Men, som sagt, jag är tillbaka, more fisty than ever before. Nja.

Ni vet Super Mario 3, värld 4, där allting förutom Mario är enormt? Jag kände mig lite som Mario på Engel. Jag skulle rulla chokladbollar, och letade efter pärlsockret. "Ja, men det står ju rakt framför dig". BABOOM! Enorma lådor. Brödet kommer i stora säckar, trollstilen.

Blöö! Nu blev det avbrott i bloggandet, eftersom jag försökte mig på att använda nerladdade CucuSoft, för att konvertera filmer till iPod-format (ja, ett helt eget format för det lilla äpplet). Hatar hatar hatar. Trots att jag har all musik som finns på datorn, är det fortfarande 15 gig ledigt. Och vad ska man göra med det? Lägga in lite filmer, såklart, även om det suger att titta på film i en ruta som mäter 3 x 3,5 cm. Och batteriet bara tål en film, innan man måste ladda en igen. Varför, oh, varför? Varför vill folk ha en iPod video? Varför vill de ens ha iPod? Fuck Apple, blir dagens mantra.

                               194529-39
                             Make my day, punk. Blah, make Apple burn in hell. PC PC PC, where art thou?