Lund i ur och skur

Sitter i min brors etta och har tråååkigt. Konstigt nog. Jag kommer bara att ha tråkigt en timme till, för sen kommer Anna, men all the same. Jag förlorar förmågan att bara vara när jag är ute och reser. Framförallt när jag är i Lund. Det är väl gamla stressår som dyker upp. Om jag valde att flytta tillbaka skulle jag antagligen få magkatarr.

Dagarna i Lund har i övrigt varit trevliga. Gått på höstpromenad med Anna och tittat på hela Stolthet och fördom och snackat strunt med Ingrid. Jag och bror var på Kulturen idag och tittade på obscent vackra bilder på utställningen "History of sex". En del var väl lite out there, med en kvinna som kissade i en mans mun och sånt, men de flesta var bara otroligt vackra.Blir lite lyrisk, men å andra sidan är det sällan jag grips av så starka känslor när jag tittar på bildkonst.

Det var för övrigt den utsällningen som vandaliserades av nynazister som tyckte att temat var obscent. Det fanns ett öppet brev från vandalerna på en anslagstavla: "Niiiii på det fisförnäma Kulturen  måste förstå att alla inte är lika UPPLYSTA som niiii är." och en massa annat skit. Sickna typer.

Ikväll ska jag och Anna till Malmö för att dricka öl, får se vad det blir av det. Kan ju knappast påstå att jag är gor för många pengar.



                                                            194529-47
                                                                      Bild från utställningen.

Me, myself and I (och ett 30-tal fönster)

Ack, ack, ack. Denna dagen! Nu känns det att man lever. På det dåliga sättet. Galen mensvärk jagar mig, trots att jag stoppar i mig hormoner frivilligt för att ease hela processen. Ändå känner jag mig som Ior. Jag gnäller och gnäller som en annan sjukskriven (lite lowshot, ja).  

Det bästa vore att göra som i the good old days, innan vi blev moderna och globaliserade och konsumerande osv. Gamla testamentet har svaret: under menstruationsveckan är kvinnan oren, och bör därför isoleras från andra. Jag tror det var nåt med att man fick bo i ett speciellt rum som prästen i byden basade för. Det vore något. Alla pekar och skriker, var fjärde vecka: "UNCLEAN; UNCLEAN!" så får man bara tralla in i ett kuddrummet och äta choklad framför Sex in the city. Men icke! Det var visst omodernt och, fnys, kvinnoförtryckande.

Istället har jag belönats med heldagsjobb (se, nu gnäller jag igen, fast jag egentligen är tacksam). Jag ska putsa fönster i en hel villa på min lediga dag, och så rök chanserna att jag skulle göra psykologin. Jag skulle antagligen inte göra den ändå, men nu har jag något att skylla på. Ojoj.

Struntar i allt och sätter på en romantisk komedi. Varför inte vara en levande klyscha när man ändå mår apa?



                                               194529-46
                                                                       Lite muntrare tider, minne månne.

Ny uppstart av bloggen såklart! Det är peer pressure hela vägen, och man blir lite sugen. Så, sock it up, homeboy!