Hostel och, med tanke på det, roadtrip

Kikade just på Hostel (ja, det här kommer att bli ett särdeles meningslöst inlägg, you can stop reading when it suits you) och den lite läskig, lite äcklig, men ganska halvdan. Trodde den skulle vara grym, för jag fick för mig att herr Orvar snackade om den i nån tidning eller hur det var (han är väl inte med i filmkrönikan längre? bara tanter med för mycket läppstift och emo-tjejer med dito). Orvar brukar ha rätt, så jag får utgå från att det var jag som hade fel. Hursom, hursom! Mina favoritskräckfilmer är nog fortfarande När lammen tystnar och kanskekanske gamla versionen av Omen. Inte så hardcore, Texas Chainsaw massacre lyser med sin frånvaro.

Kidsen i filmen ger sig ut på en roadtrip, vilket fick mig att börja fundera på mitt och Ingolfs kommande äventyr och, förhoppningsvis, även projektarbete. Om Ingolf kör med Volvon lite mer och lyckas ta körkort ska vi bila ner till Köpenhamn och bo på "hostel" en eller två veckor. Fet fet. Om hon inte lyckas, då blir det till att lifta med Herman eller Morgan, som kör lastbil från Spendrups till Helsingborg varje torsdag. Gratis är gott, men tror inte Karin går med på den trippen om hon får bestämma. Oh! Ska skriva en onödig lista på ta med-saker:
- solglajjer, givet. Pilot, om jag hittar några som gör att man inte ser ut som ett retard med bandana och avklippta jeans.
- startpaket öl (vin känns inte lika fly att bila ner med)
-sovsäck, herreminje. Om det visar sig att vi måste sova i bilen. It all comes down to Ingolf.

Tja, det var vad jag kunde klämma fram idag, och det var ganska fattigt. Listan fylls på så småningom, med fler onödiga saker. Schampo? Osch, just ja. Kanske till och med lakan. Fattigt fattigt.


                          194529-45

(sön)Dagens outfit

Astri tar upp bloggandet igen! Åtminstone för en stund, så länge det finns något lustigt, irriterande eller dumt. Eller så länge skolarbetet är tråkigare än bloggen, helt enkelt. Jag kommer blogga mycket den kommande veckan, antar jag. Bloody svenska-uppsats.

Hursom, jag har ju helt försummat min inte alldeles nykläckta kategori (sön)Dagens oufit! Nu får den sin comeback, storslagen söndagsoutfit.


                         194529-44
Scarf: Hermés (haha, my, Sofis fucking mode). Nej, den kommer från allas vår Exotica i Lunds gathörn, tror den kostade runt 150 spänn. Klänning, alt. ful T-shirt från Lindex. Den var på rea så det var kanske en hundring för den. Överkomligt pris för pyjamas. Och shortsen är till och med Marco Polo, även om Sanna köpte dem åt mig i Thailand. Den lille brittbögen med klubban är inbroderad hursomhelst. Hippast outfit idag. Skulle haft en hund som ser ut som en råtta, så kunde jag slagit Stureplan med häpnad.

Muntert, för sista gången idag

Den här sista bilden kom till imorse när jag städade. Har fått ett galet 70-talstyg av mormor, och kollade lite var det skulle passa på väggen. Satte upp det på prov framför väggen där KRS-one ståtar, och resultatet blev att det ser ut som om jag vävt in honom i väggen. "Hilfe hilfe" som Ingolf skulle sagt.



194529-43

Muntert

Och den här är från tågresan tillbaka. Väldigt söt, skriven i nåt klägg vid fönstret.


194529-42

Några muntra bilder

Den här bilden togs i tisdags, dagen efter med stort D. Jag och Ingolf på väg tillbaka från ze big Tunatutte, nazisymbolen Kupolen. Vi satt och glassade på tågstationen med solen i nacken när Pacman skapades i ett anfall av sällsynt kreativitet. Det enda som saknades var grymma glajjor och... bandana? haha

194529-41