Alls inte

Hälsade på Sanna och hennes gipsade ben igår, och läste horoskopen i Aftonbladet medan hon hoppade runt på kryckor och serverade mig kaffe (näe). Minns inte precis vad det stod, men nåt i den här stilen:
"Tisdagen kommer mycket trevlig och romantisk. Se dock upp på kvällen - det finns viss risk för gräl."

FEL! Fel fel fel. Såhär nånting borde det stått, om de hade haft nån liten koll:
"Tisdagen kommer vara rätt seg och tråkig. Ett tips är att läsa på lite extra om kärnkraft: din lärare kommer vilja ha en ingående debatt om för- och nackdelar med det. Drick mycket kaffe och ta två alvedon så fort du vaknar, för du kommer få sjukt ont i huvudet senare på dagen. Plugga allt du kan den här tråkiga dagen, så slipper du släpa runt på det där tråkiga jäkla miljöprojektet en hel vecka. Och var inte så grinig när du övningskör: du kommer vara nära att köra på två stackare som är ute på promenad bara för att du muttrar om din mamma."

Hade det inte varit sjukt mycket mer användbart? Om horoskopen lite mer konkret kunde hjälpa en dodge some bullets varje dag. "Köp inte den där tröjan i den snobbiga affären - du ser ut som en get i människokläder i den. Spara pengarna till en resa."

Men icke.

Kommentarer
Postat av: Anna

hahahaa, if only, if only.....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback