Ny kategori: Häxan

Yo! Astri leverar! Nu kommer nämligen en helt ny kategori! Den kommer i första hand att bestå av en bok jag skrev 1997, alltså när jag var åtta jordsnurr. Jag blev inspirerad av www.priggles.blogg.se, som nyligen lade upp inlägg med hennes gamla dagbok. I likhet med henne tänker jag inte redigera texten det minsta, utan presenterar alla stavfel och felsyftningar med stolthet. Enjoy!

Kapitel 1 resan till Stockholm
" De var en gång en liten häxa. som bodde i skogen. i baksätet i en gammal folk vagn. och under den bodde en jätte kär trollkarl. men häxan gillade inte honom därför att han läspade så mycket.

en dag ville häxan åka till sin kusin heddvigg. hon undrade om trollkarlen ville följa med. de ville han. nästa dag gav de sig iväg. de vandrade längs den smala stigen. men eftersom dom var så små så kunde de hålla varandra i handen.

efter en stund kom häxan ihåg att heddvigg bodde jätte långt. ifrån Sverige. hon bodde nämligen i Stockholm. för de va så att häxan och trollkarlen va så små att de trodde att en stad va ett land. men till slut kom häxan på att dom kan lifta. och de gorde dom efter ett tag stannade en bil. dom hoppade in. en mörk röst hördes. de va en man som satt där. mannen frågade vart dom skulle. häxan svarade. mannen sa att han också skulle dit.

och till slut kom dom till Stockholm. dom fick lov att gå en liten bit. men sån tur va parkerade han nära. så de tog bara 10 minuter att hitta en stor brun låda. sen fika dom. och sen somnade dom. SLUT."



                               194529-63

Kommentarer
Postat av: Ika

En begynnande författarkarriär för 8-åriga Astri :D Inte mycket sammanhang i slitet och början men hur bra stavade int edu då? :O

2007-12-19 @ 20:27:30
Postat av: Erika

Astri, den där stavningen är fasen så mycket bättre än
när jag var i den åldern!

2007-12-19 @ 20:29:33
Postat av: Karin

"de vandrade längs den smala stigen. men eftersom dom var så små så kunde de hålla varandra i handen." HAha vilken söt logik!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback