Häxan, back in business!

Det här kapitlet är rätt långt, och jag tror att man bara can take so much när det handlar om Häxan, varför jag delat upp berättelsen i två delar. Spännande!



Kapitel 3. dagges båt.

en dag bestämde häxan sig för att gå till dagge. en liten snäll daggmask. vägen till honom går förbi Hulda. tänkte häxan. och så gick hon.

När hon kom förbi Huldas hus gick hon in till hulda. och frågade om hon ville följa med till dagge. de ville hon. dom gav sig genast iväg. fast dom gick inte den vanliga vägen till hans grop. nä för häxan hadde hört att dagge hadde flyttat till en stor kompost låda. för där kunde han in mat i munnen. häxan visste precis var kompost lådan fanns.

när dom var framme hälsade dom på varann dagge hadde en gång köpt en gallårs som va förtio cm förstor. dagge viste inte vad han skulle göra med den. då kom häxan på att dom kan ha gallårsen till segel båt. alla höll genast med.


så blev det bästämt. alla jälptes åt att bära skon. när dom kom fram gick alla i skon utom häxan. för hon skulle putta ut skon. de gorde hon. de gick bra.häxan hoppade i skon väldigt snapt. och så bar det iväg.


                                    194529-75
                  Hur ska detta gå? Läs nästa uppdatering av "Häxan".


Kommentarer
Postat av: Karin

"gallårs"
haha ska det vara en galosch? Solklart!

Postat av: Erika

Haha! Gillar bilden på dagge!

2008-01-08 @ 16:33:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback